Γραμματειακή υποστήριξη



Η ανάγκη για γραμματειακή υποστήριξη είναι μεγάλη και η εργασία πολύπλοκη. Δύνεται η δυνατότητα γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως που απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Ελλάδα και δεν έχουν γραμματεία ή έχουν ανάγκη να την ενισχύσουν. Αποτελεί ουσιαστικά ένα μοντέλο εξωεπιχειρησιακής ανάθεσης, όπου η επιχείρηση αναθέτει σε έναν τρίτο συνεργάτη την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες του και διάφορα άλλα πρακτικά ζητήματα. Ουσιαστικά, με την υπηρεσία τηλεγραμματείας αποκτά μια κανονική γραμματέα η οποία όμως βρίσκεται εκτός της έδρας της επιχείρησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της από απόσταση και την απαλλάσσει από την ενασχόληση και διεκπεραίωση εκτελεστικών εργασιών.

•      Επαγγελματική διεύθυνση

Για τους επαγγελματίες που δεν χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία σε έναν χώρο, προσφέρουμε την υπηρεσία του “Εικονικού Γραφείου”  ( Virtual Office ) όπου παρέχεται η δυνατότητα ύπαρξης ταχυδρομικής επαγγελματικής διεύθυνσης, ξεχωριστά από τον χώρο της εργασίας, λειτουργώντας ως ΗUM

•      Τηλεφωνική γραμμή

Η υπηρεσία τηλεφωνικής γραμμής είναι μια διαθέσιμη  εφαρμογή, που αποτελεί ένα εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προκειμένου να έχουν τον πλήρη έλεγχο της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, χωρίς την φυσική τους παρουσία.  Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα  παραχώρησης ενός τηλεφωνικού αριθμού, με επιλογή ρύθμισης & εγγραφής επαγγελματικού ηχογραφημένου μηνύματος  το  οποίο απαντάει στο όνομα της εταιρείας σας. Επιλογή προώθησης των ηχητικών μηνυμάτων του αυτόματου τηλεφωνητή στο προσωπικό σας  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

•      Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παρέχεται η δυνατότητα εξατομικευμένου ηλεκτρονικού  ταχυδρομείο, λαμβάνοντας διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα της επιχείρησή σας.  Δημιουργία εταιρικών  διευθύνσεων αποκλειστικά για την επιχείρησή σας.

•      Αποδοχή και προώθηση αλληλογραφίας στο όνομα της εταιρείας σας

Παρέχεται υπηρεσία αποδοχής και προώθησης τυπικής αλληλογραφίας, αλλά και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ως να λαμβάνεται στην έδρα της επιχείρησή σας.

•      Εξοπλισμένο γραφείο

Προσφέρεται η δυνατότητα, στο κέντρο της πόλης, ο επαγγελματίας να εργαστεί σε έναν μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον παρέχοντάς του τα σύγχρονα μέσα και τις ανέσεις, που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας . Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Ενσύρματο internet 50Mbps VDSL, Ασύρματο Wi-Fi 48Mbps, πρόσβαση σε κοινόχρηστο εκτυπωτή, fax, scanner και φωτοαντιγραφικό, τηλεφωνική συσκευή

 






Contact us
How to visit us
Contact details